Hasan Ünlükahraman Ortaokulu

Telefon : 0 (348) 813 41 88
WEB https://hasanunlukahramanoo.meb.k12.tr
Adres : Barış mahallesi Çavuşoğlu Sokak NO1 KİLİS
VİZYON : Öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerine bağlı, Yurdunu ve milletini seven, Ülkemizin muassır medeniyetlerden de daha ileriye gitmesi için mücadele etmeyi kendisine görev bilen, Bilimi; yaşamında temel kaynak olarak benimseyen, Araştıran, soruşturan, Geleneklerimize ve kültürümüze sahip, Ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Okulumuz çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Selahaddin İyigün İlköğretim Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.30-15.40
Isınma : Doğal Gaz
Servis : Servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Şehir içi minibüsleri ile şehrin her yerinden okulumuza ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Barış Mah.KANAL BOYU CD NO:1 KİLİS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun İl Milli Eğitime tespit edilen uzaklığı 2.8 km’dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :